Hem
Katalog
Utbildningskatalog
Föreläsningsbibliotek
Programidéer
Fokusområden
Arbetsmiljö
Chefsutveckling
Familjeomsorg
Förtroendevalda
HR
Introduktion offentlig verksamhet
Stödprogram IVO
Validering mot USK
Äldreomsorgslyft
Förvaltning
Arbetsmarknadsinsatser
Bygg och miljö
Näringsliv och tillväxt
Skola och förskola
Vård och omsorg
Exempelmallar
Chefsprogram
Introduktion VO
Om kommunutbildningar
Logga in
Bättre hälsa och kvalitet - kost och nutrition
Du är här:
Hem
Program
Bättre hälsa och kvalitet - kost och nutrition
Bättre hälsa och kvalitet - kost och nutrition
Måltidens betydelse inom äldreomsorg
Nutrition och kostråd för äldre
Matberoende - Grundkurs
Föreläsning
Näringsfattig kost är orsaken till de flesta sjukdomarna
Föreläsning
Ämnesomsättning och kost